PURE EFFECT SWEDEN - CLEAN BATH 1000 ML.

169,00 DKK
84,50 DKK

Hårdere snavs kræver særlig behandling. CLEAN BATH er en rengøringscreme, der effektivt fjerner rester fra f.eks. kalk, sæbe og shampoo. Renser rent i fuger og giver ekstra glans på rustfrit, fliser, porcelæn og bruserglasvægge. Baseret på aktive fermenteringsekstrakter fra yoghurtbakterier (pH 3,5). Indeholder 1 liter færdigblandet rengøringskrem.

Antal
1
Tilføj til kurv

BRUG

Pure Effect Clean Bath er et bioteknologisk rengøringsmiddel, som effektivt fjerner og forhindrer forekomster fra f.eks. sæbe, shampoo og kalk. For at fjerne kalkrester kræves der en sur pH, og her er Clean Bath er en effektiv og brugervenlig erstatning for stærke syrer.

Færdigblandet til direkte brug på rustfrit stål, glas, krom, keramik, fug, i toilet og vask. Hæld direkte på en svamp / rengøringsklud og spred jævnt over overfladen. Skyl med vand eller tør rent med en fugtig klud. Tør efter med en tør klud for at undgå striber på f.eks. glasvægge.


HUSK

Clean Bath er et surt produkt (pH 3,5) og kan have en blegende virkning, hvis den får lov til at sidde, før den tørres af. Begræns derfor brugen til følsomme materialer, såsom marmor og andre porøse sten, som løber risiko for at farves. På disse overflader anbefaler vi Pure Effect All Clean.


DOSERING

Færdigblandet til direkte brug. 1 liter.


ANDETIndhold (SE): <2% amfotär tensid, <2% non-jonisk tensid, metylisotiazolinon, benzisotiazolinon, n-oktylisotiazolinon, aktiva fermentationsextrakt, L-mjölksyra, parfym och vatten.

Holdbarhed: Åbent flaske er holdbar i 2 år. Opbevares som andre rengøringsmidler. Normal stuetemperatur, ikke i direkte sollys.

Miljøoplysninger: Produktet er let biologisk nedbrydeligt. Emballagen er lavet af genanvendelig plastik og sorteres som hård plastemballage.