PURE EFFECT SWEDEN - ALL CLEAN REFILL 30 ML.

189,00 DKK
94,50 DKK

Genopfyld dit All Clean rengøringssæt med denne refill. Giver op til 6 måneders rengøring til hele hjemmet. 

Den unikke formel er baseret på aktiv bakteriekultur, der effektivt nedbryder fedt, snavs og lugt. Et middel til hele hjemmet forenkler både i hverdagen og ved storrengøringen. Indeholder All Clean koncentrat (30 ml), der giver 20 blandede sprøjteflasker All Clean. (All Clean Start Kit indeholder også sprøjteflaske til blanding.)

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

BRUG

All Clean bruges til alle overflader, der kan modstå vand - toilet, vinduer, spejle, rustfrit, keramik, køkkenbænke, pletfjerning på tekstil og meget mere. Spray også på gulvet rundt på toilettet for at modvirke lugt. Blid på materialer i dit hjem og perfekt til rengøring af følsomme materialer som marmor og andre porøse sten.


Den lille flaske erstatter både toiletrengøring, vinduesrens og traditionelle rengøringsprodukter. I tilfælde af ekstra hård snavs, såsom kalk, der kræver en sur pH, skal du supplere med specifikke problemløsere fra Pure Effect. 
Også tilgængelig som All Clean refill.

OBS! Husk at oliere træ materialer fra tid til anden for at holde dem pæne. All Clean er pH-neutral og blid, men er fedtnedbrydene. 

DOSERING

Ryst forsigtigt All Clean koncentreret inden brug for at blande indholdet. Fyld sprayflasken med vand og drypp to (2) pipetter af alle rene koncentrater i vandet. Bland en ny sprøjteflaske hver anden uge for at få de bedste resultater.

Op til 6 måneders rengøring alt efter blanding af ny sprayflaske hver anden uge.

ANDET

Indhold (SE): 5-10% non-jonisk tensid, <5% amfotär tensid, fenoxietanol, färg, parfym. Innehåller även bakteriekultur, aktiva fermentationextrakt och vatten.

Holdbarhed: Åbent flaske er holdbar i 2 år. Opbevares som andre rengøringsmidler. Normal stuetemperatur, ikke i direkte sollys.

Miljøoplysninger: Produktet er nemt biologisk nedbrydeligt. Kartonen sorteres som pap, glasflasken og pipetterøret som glas og pipettens kork som hård plastik.

Pure Effect er en ny generation af probiotiske rengøringsmidler. Bæredygtige og effektive produkter med omsorg for dig, dine nære og vores fælles miljø.