Fortrydelse og reklamation

Fortrydelse og Reklamation

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra det at du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 


Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked om dette senest 14 dage efter at du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du bedes udfylde og vedlægge den medsendte retursedel med varen når du sender den retur, når du ønsker at fortryde dit køb.


Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du meddele os om dette og efterfølgende sende varen retur til JORD KBH uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du givet os besked om at du ønsker at forbyde dit køb.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen, og du står selv til ansvar for varen ind til at JORD KBH får varen i fysisk besiddelse.


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

Når du fortryder hele dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Fortryder du kun en del af dit køb, refunderes ikke leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må undersøge varen på en måde som er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på men den må ikke tages i brug. Såfremt varen er taget i brug, kan den ikke returneres og vi tilbagebetaler ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i ubeskadiget originalemballage. 
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Varen sendes til:

Jord Kbh

Falstersvej 4A 3 th

2000 Frederiksberg