JORD KBH

JORD KBH er en hyldest til vores jord, til vores natur og mit mål og håb er at så mange som muligt, sammen med mig, fremover vælger at konsumere miljøbevidst. Ingen er perfekt, heller ikke mig. Men sammen kan vi gøre forskel.


HVEM ER VI

JORD KBH er startet af mig, Emma. Jeg har i mange år gået med en drøm om at have mit eget firma. Med det sagt, har jeg ikke altid vidst, hvilken type firma jeg ville drive. Her er min story om, hvordan jeg gik fra en ung kvinde med drømme til at i dag stå som stolt, målrettet (og en smule nervøs) stifter af JORD KBH.

 

Største delen af mit liv, har jeg problemer med uren hud, eksem og dårlig fordøjelse. Allerede i teenageårene begyndte jeg i ren desperation at eksperimentere med forskellige hudplejeprodukter og med årene har jeg brugt både mange penge, utalige produkter og sidst men ikke mindst (og værst) antibiotika. Intet hjalp.

 

En dag fik jeg pludselig nok. Jeg var træt af kløe, jeg var træt af uren hud og jeg var træt af at altid have ondt i maven. Jeg gik back to basic, fjernede både mælk, gluten og kød fra min kost og ved siden af det, gik jeg 100 % efter naturlige produkter til min hud og krop. I dag, 3 år senere, kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst havde ondt i maven. Min hud er fuld af glød og liv og jeg har aldrig haft det bedre i min krop og i mit sind.

 

Hele denne proces åbnede virkelig mine øjne for, hvor kraftfuld og fantastisk vores natur og jord er, og hvor vigtigt det er, at vi passer på den. Vi har kun en jord, og hvis vi fortsætter med at leve og konsumere på den måde som mange af os gør i dag, så har vi snart ikke længere en jord at leve på, eller af. Det knuser mit hjerte. Jeg vil aflevere en bedre jord videre, til dem som kommer efter mig, efter os.

Med denne erfaring i min rygsæk, var det pludselig ikke længere så svært at vide, hvilken type firma jeg gerne ville drive. JORD KBH er en hyldest til vores jord, til vores natur og mit mål og håb er, at så mange som muligt, sammen med mig, fremover vælger at konsumere miljøbevidst. Ingen er perfekt, heller ikke mig. Men sammen kan vi gøre forskel.

 

Kærlige Hilsner, 

Emma